Fight 30.

Už 30ta kapitola a to sa ešte nič poriadné nestalo... hm, je na čase to pomaly zmeniť ;))
avšak, princezné moje, obrovská vďaka každej jednej z vás ! :-* za vašu návštevnosť, za vaše komentáre a názory! ste tie najlepšie! :-* :-* :-*
viem, táto časť je taká o ničom..ale musia byť aj také :))

but hope you'll enjoy it :))
love you!



Pocítila ako sa telo vedľa nej pohlo, odpútala teda zrak od mrakodrapov týčiacich sa pod ňou a uprela ho na osobu vedľa seba. Prvé čo po prebudení urobil bolo, že si svoje neusporiadané kučery prehodil na jednu stranu, kde poslušne ostali aj bez vosku či laku. Potom si vytiahol biele slúchatká z uší a so širokým úsmevom na ňu pozrel.
„Dobré ráno kráska,“ zachrapčal.
„Dobré ráno krásavec,“ zasmiala sa na jeho výraze aký nahodil pri jej poslednom slove a naklonila sa k nemu. Spojila ich pery na pár sekúnd v ľahkom bozku a opäť s úsmevom sa odtiahla. „O chvíľu pristaneme,“ ozrejmila mu.
„Viem,“ zazíval, natiahol ruky nad seba a ponaťahovali si stuhnuté kĺby. „Môj organizmus je už na toľko zvyknutý na lietanie medzi LA a Londýnom, že vie kedy sa už má prebudiť,“ zasmial sa. Elizabeth rozpačito pokrútila hlavou a zrakom opäť zablúdila von okienkom, z ktorého výhľad ju až nesmierne priťahoval.
„Čo sa deje?“ začula šepot. Harryho plné pery boli len pár centimetrov od jej ucha a jeho teplý dych ju pošteklil na krku. Zavrtela hlavou v zápornej odpovedi a v zapätí pocítila jeho šikovné prsty pod svojou bradou. Otočil si jej tvár k sebe a s naklonenou hlavou do strany a so skúmavým pohľadom v očiach si premeriaval jej výraz. „Už žiadne tajomstvá, pamätáš?“ Pripomenul jej sľub, ktorý si dali ešte pred pár hodinami. Zatvorila oči, zhlboka sa nadýchla a prikývla. Jej tvrdá a arogantná maska, ktorú mala doteraz pred Harrym sa zrazu stratila. Už sa pred ním nebála odhaliť svoje obavy, dokázala pred ním ukázať aj tú citlivú, emóciami popretkávanú stránku vnútra.
„Mám strach,“ vyriekla napokon.
„Kvôli čomu?“ opýtal sa ostražito s nakrčeným čelom.
„Ako sa na mňa budú pozerať ostatní? Kvôli mne si ich na jeden deň opustil, nebol na jednom fotení. Ja som ťa nechala a kvôli mne si plakala pred fanúšičkami na koncerte. Ako sa budem môcť teraz pozrieť takému Liamovi či dokonca aj Lou do tváre?“
„Kvôli nim absolútne nemusíš mať obavy. Ich do toho absolútne nič nie je a do nášho vzťahu sa nemajú prečo starať, pokiaľ ich jeden z nás o to nepožiada. A ja som to neurobil. Akceptujú moje rozhodnutie, tak ako ja akceptujem tie ich,“ usmial sa a pohladil ju po líci. „Skôr by som sa obával niečoho iného,“ zhlboka sa nadýchol, líca si ako škrečok naplnil vzduchom. Eliz sa zamračila.
„Prosíme cestujúcich z Londýna do Los Angeles, aby neopúšťali svoje miesta, pristávame,“ zaznel ženský hlas z reproduktorov nad ich hlavami.
„Fanúšičiek, ktoré nás čakajú na letisku.“
„Och,“ bolo jediné na čo sa zmohla. Počas dlhého letu jej mozgové bunky bezprostredne zapĺňali len chlapci, ktorých reakcie na jej návrat sa obávala. Absolútne zabudla pomyslieť aj na dievčatá, ktoré si určite všimli dvojdňovú neprítomnosť ich miláčika zo skupiny, či jeho slzy počas koncertu. A to sa obávala chlapcov, ktorí ju poznali? Čo fanúšičky, od ktorých sa nedočkala práve priaznivej reakcie na jej vzťah s Harrym? Naprázdno preglgla, keď ťažký stroj klesol na príletovú dráhu a pomaly spomaľoval.
A je to tu, pomyslela si.

„Prečo tu stojíme?“ opýtala sa, keď ostali sami stáť neďaleko mohutného lietadla na horúcom slnku.
„Čakáme na Prestona a ostatných. Nemienim ťa tadiaľ previesť bez ochranky,“ žmúril do telefónu a niečo do neho horúčkovito písal. Eliz sa obzrela cez plece a zbadala nespočetné množstvo fanúšičiek nacapených na skle brániacom im priblížiť sa k nim. Pohľadom prechádzala po ich tvárach a snažila sa vyčítať z nich ich emócie. Nepočula síce nič, no dokázala pochopiť, že dôvod prečo mali pootvárané ústa bol, že vykrikovali meno jej priateľa. V rukách držali telefóny pripravené odfotiť každý jeden ich pohyb a okamžite ho zavesiť na twitter. Zrak sa jej zastavil na nižšej blondíne, ktorá keď zbadala jej pohľad, ukázala jej neslušné gesto.
„Harold poď,“ nahnevane schmatla Harryho ruku práve vo chvíli, keď sa skláňal po ich batožinu. V jednej ruke ťahajúc za  sebou svoj kufor, v druhej nechápajúceho Harry, vyrazila k preskleným dverám a to, že boli bez prítomnosti bodyguardov ju v tú chvíľu trápilo najmenej. Rozrazila pred sebou dvere a jej uši zaplnil neznesiteľný vreskot bláznivých dievčat, nachádzajúcich sa v ich blízkosti.
„Ticho!“ vykríkla do veľkej haly zo všetkých síl svojich hlasiviek a jej hlas bol plný hnevu. Dav okamžite stíchol a ona pocítila, že na ňu hľadí nejeden pár očí. Najviac zo všetkých však na ňu upieral svoj zelený pohľad vysoký kučeravý chlapec stojaci za ňou. „Neviem čo som vám také hrozné spravila, že musím znášať vaše nenávistné tweety, či pohľady a o tom geste,“ pohľadom vyhľadala nízku blondínu, ktorá stála v prednom zástupe dievčat, „ktorý si mi ukázala pred pár minútami ani nehovorím. Čím som si to zaslúžila? Za to, že ho milujem?“ natočila sa ukazujúc na Harryho. „Áno, milujete ho aj vy. Ale iným spôsobom ako ja. Takým, akým ho dokážete milovať IBA vy a ja ho nikdy nepochopím. Úprimne?“ pozrela do očí každej jednej, ktorá stála priamo pred ňou, „Máte môj obdiv. Neskutočný. Obdivujem každú jednu z vás a to, akým spôsobom ich všetkých podporujete. Ale to, že budete nenávidieť mňa nespôsobí, že on bude milovať vás. Tak sa s tým zmierte,“ povedala tvrdo. Cúvla o pár krokov dozadu, natiahnuc ruku za seba. Vedel čo hľadala. Okamžite si s ňou preplietol prsty a jemne jej ich stihol, na dodanie odvahy. „Prajem vám príjemný zvyšok dňa,“ dodala chladne a spolu s mĺkvym Harrym prešla okolo nich.

„Tourbus?!“ opýtala sa a neveriacky zízala pred seba na obrovský čierny autobus, ktorý za svojimi matnými sklami skrýval priestor pre členov kapely, ktorý budú zdieľať počas presunov z jedného mesta do druhého.
„Čo je na tom také neuveriteľné?“ zasmial sa Niall stojaci vedľa nej.
„Nie je to..nejaké malé? Pre všetkých..“ pokrčila plecami.
„Och, samozrejme, že máme ešte k dispozícii ďalšie dve či tri takéto. Tento konkrétne,“ ukázal pred seba, „je však náš. A ty ho budeš zdieľať s nami,“ široko sa usmial. Eliz poklesla sánka. „Tak poď,“ zavolal na ňu a ona si až vtedy uvedomila, že Niall už dávno stojí na schodíkoch do autobusu. Preglgla a nerozhodne vykročila. Avšak, keď vyšla tých pár schodov obtiahnutých čiernou drsnou látkou a ona sa ocitla vo vnútri luxusného vozidla, náhle, akoby ju opustilo všetko napätie, sa cítila príjemne. Ostatní, počnúc Liamom, Louim, Zaynom, Harrym a Paulom už dávno sedeli v časti, ktorá tvorila pravdepodobne obývačku.
„Už sme všetci?“ začula Paulov hrdelný hlas. Niall prikývol na čo sa razom ozval hlasný klaksón vozidla a dlhá cesta sa začala.

„Ideme spať?“ začula šepot vo svojom uchu. Zaklipkala očami a unavene sa usmiala na znak, že súhlasí s jeho návrhom. Ostali sami ležať na koženej pohovke a zatiaľ čo Harry sledoval film, ona mu pomaly zaspávala v náručí. „Odnesiem ťa?“ opýtal sa znovu, keď videl, že viečka len ťažko udrží otvorené.
„hm.. mhm,“ zahmkala a to už mala ruky okolo jeho krku a nohy jej viseli cez jeho predlaktie. Niesol ju tichým a tmavým autobusom, cez úzke chodbičky až na samí koniec, kde sa nachádzala spoločná spálňa všetkých obyvateľov tohto vozidla.
„Pozor na hlavu,“ zašepkal, keď ju ukladal do najnižšej police, ktorá pod rúškom tmy a pohodlného matracu tvorila jeho posteľ. Kým sa ona z posledných síl potlačila až k stene aby vytvorila miesto aj pre neho, on si rýchlo pretiahol cez hlavu tričko, vyzul si topánky a len v teplákoch si ľahol vedľa nej. Zatiahol za sebou záves, ktorý ich teraz oddeľoval od zvyšku sveta a svoje dlhé ruky obmotal okolo jej trupu.
„Spi kráska,“ zamrmlal jej do vlasov.
„Mi- milujem ťa,“ vydýchla a z posledných síl svoje ruky pritlačila k jeho horúcej pokožke na hrudi.
Ešte predtým ako sa podala sladkej ničote zvanej spánok, posledný zvuk, ktorý začula bol smiech anjela. Anjela, ktorý jej zmenil život.

19 komentárov:

  1. Jaj, takéto ja môžem, celý deň čakám na novú časť :) xx
    To, čo spravila na letisku bolo úžasné! Naozaj skvelé :) Milujem našu Eliz ešte viac a to som si myslela, že sa to nedá. A Harrynko je aký sladučký pri nej, júj, strašne som rada, že sú spolu :)
    Nádhera! ♥♥♥ A teším teším na ďalšiu :)
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslis, ze som to napisala dobre? :/ pisala som to za pochodu, bolo to take spontanne, nepremyslene, tak snad sa vam to paci :)
      Dakujem este aj za Eliz :) :* :* :*

      Odstrániť
  2. Je to úplne dokonalé :3 až mi je trápne sa stále opakovať! :D Normálne si mi spríjemnila večer, teraz môžem ísť pokojne spať :3 a teším sa na ďalšiu časť :33

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čítam to tu s otvorenými ústami a vyvalenými očami. Potom prekliknem na komentovať, hypnotizujem prázdny rámček pred sebou, pretože nedokážem slovami vyjadriť ako milujem túto poviedku, každú jednu časť, ako dokonalo to vieš opísať až mi mráz beží po tele, ako mi jedna tvoja časť dokáže zlepšiť moju náladu, ako som ti za to nesmierne vďačná...
    A tá Eliz na om letisku, prekvapila si ma, samozrejme, že príjemné!! Naozaj krásne si tam napísala jej monológ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prexo tie otvorene usta? :0 ved to je len taka obycajna, nicim nevynimocna cast :/
      dakujem velmi krasne :3 som rada, ze tento -jednosmerny- rozhovor s fanusickami :) :)

      Odstrániť
    2. *ze sa vam paci :) (nejak nevyslo do jedneho komentu :D )

      Odstrániť
  4. Bomba nič n
    ine sa na to nedá povedať. Rada to tu čítam. tento príbeh je tak nádherný... kka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, vzdy ma potesia komentare od novych citateliek :)

      Odstrániť
  5. To, čo spravila Eliz na tom letisku, má u mňa obdiv! Celá časť bola super, teším sa na ďalšiu ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je to skvelé a už sa neviem dočkať ďalšej časti! :3 Dúfam, že bude čo najskôr, lebo píšeš fakt skvelo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne si to vymyslela :* trošku sa bojím, čo bude nasledovať, ale toto sa mi veeľmi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ta musela mat velmi dobry hlas a celkom malo fanusiciek :D ale je skvela :D uplne ako to zobrala do vlastnych ruk a povedala im pravdu :D je to amazing :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nádhera! milujem ťa za túto časť a aj za celú poviedku :3 je to dokonalé.. teším sa na ďalšiu časť ♥♥ *Mims

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vážne dievča nechápem ako možeš takto dokonale písať :O proste talent :) ja mať taký som štastná ako blcha :D :D Harry a Eliz :3 bože ony sú taký ňuňu :) a to čo spravila Eliz na tom letisku ma vážne prekvapilo velký obdiv ja by som sa tam asi už zosipala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. joooj tie tvoje omááčky :) viem si predstaviť jak tam zajačala na nich....inak, 1*
    :*
    with love, Kath

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ááá to je také dokonalé :33 boože normálne mimo som :33 ♥ neskutočne sa teším na dalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Takže neviem, čo po toľkých výstižných komentároch napísať, nakoniec aj tak skončím pri tom slovku -dokonalé- a vychválim Eliz j Harolda :D
    To je len taká pred príprava, aby si vedela aký hlúpy komentár ťa zas čaká :D
    Soo... ako bolo povedané, Elizin monológ na mňa vážne urobil dojem, ako by som tam práve stála na mieste tej blondíny alebo jednej z ostatných dievčat... Len sa obávam, že to neznamená koniec nenávistných tweetov. Možno na čas utíchnu, ale znovu sa vrátia.
    Zakomplexovaným ľuďom už hlavy proste nevyčistíš, stále to tak bude -_-
    A bojím sa o Eliz, či to zvládne, HOCI je to vážne silná osôbka :)
    Ale tvoje konce ma stále dostávajú do kolien. Najprv od nervozity, potom od túžby po pokračovaní a teraz by som sa najradšej rozplakala :D
    Nemôžem inak, snažím sa o kritiku, žiadna ma nenapadá :D
    No predsa len vážne trošičku ma v hlave mätie otázka: Pracuje ešte Eliz pre Harryho ako osobná trénerka? Viem, že teraz mali ťažké obdobie a tam predsa nebudeš rozpisovať tréningy, len ma to tak nejak napadlo, prepáč :) To je len taká okrajová otázka, dúfam že ti to nevadí, Ivuš :*
    Je to úchvatné ako vždy!!! ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť