Fight 4.

Dnes taká kratšia :-) 
Snáď sa bude páčiť :-) Enjoy! 





ELIZ
Zaparkovala na mieste vyhradenom pre ňu  pred veľkou budovou, v ktorej sa skrývala telocvičňa, vystúpila a zamkla svoje auto. Natiahla si kapucňu a so sklonenou hlavou kráčala po chodníku k samootváracím dverám. Akonáhle vstúpila do osvietenej haly, ktorú tvorila recepcia, stiahla si kapucňu a spolu s ňou aj gumku z hustých kader. Vlasy si rýchlo prehrabla prstami a pozdravila sa chlapíkovi za recepčným pultom.
„Ahoj Jeff,“ usmiala sa.
„Dnes si tu nejako skoro Eliz,“ povedal na miesto pozdravu a pohľad nespúšťal z monitoru počítača. Pristúpila k pultu a čakajúc kým jej podá elektronickú tabuľku poklepkávala prstami po dreve. „Chcem si dať dnes poriadnu rozcvičku pred tréningom.“
„Aha, chápem. Už máš abstinenčné príznaky,“ hľadiac na jej prsty dopadajúce na drevo jej podal tablet. Eliz bez slova napísala svoje meno a čas príchodu do práce, hodila svoj rýchly podpis a bez odpovede odkráčala do šatne. Otvorila svoju skrinku, zavesila do nej vetrovku, rýchlo zo seba stiahla rifle a mikinu s tričkom, a nahradila ich športovými legínami a tielkom, v ktorom trénovala. Zobrala si ešte čistú vodu vo fľaši, zamkla skrinku a vydala sa do priestrannej telocvične. Keď prechádzala cez fitness centrum, ktoré bolo súčasťou športového komplexu rovnako ako telocvičňa, všimla si zopár chlapíkov, ktorí ju obdarovávali takmer slintajúcimi pohľadmi.
„Bacha na slinu,“ povedala jednému, okolo ktorého práve prechádzala. Spoza nej sa ozval tlmený buchot a ona bez toho aby sa otočila vedela, že dotyčný spadol z bežiaceho pása, na ktorom práve trénoval. Eliz spustila smiech. „Ach muži, muži. Čo s nimi dokáže spraviť jedna vyšportovaná postava,“ pokrútila hlavou.
Zabuchla za sebou dvere, utlmila tým ruch z fitka a zapálila svetlo. Žiarovky sa rozblikali po celej telocvični a ona sa usmiala. Toto bola jej práca, jej hobby. Každé poobedie, päť krát do týždňa trénovala obranné umenie, ktorému sa ona sama začala venovať len pred pár rokmi. Začínala tu, v tejto telocvični, ako totálny laik bez štipky svalovej hmoty na tele. Avšak svojou cieľavedomosťou a veľkým úsilím sa po roku a pol dostala na rovnakú úroveň ako bol jej tréner. Práve on si všimol s akým nadšením chodila na tréningy a navrhol jej spoluprácu. A tak sa z devätnásť ročnej Eliz stala najmladšia trénerka obrannej techniky v Británii.

Búšila celou silou do boxovacieho vreca v rohu miestnosti keď započula svoje meno. Otočila sa, vydýchla z plných pľúc a rozopla si rukavice. Usmiala sa, keď zbadala svojho bývalého trénera a terajšieho kolegu.
„Ahoj Mike,“ bezstarostne sa usmiala. Pristúpil k nej vysoký muž a skryl jej drobné telo vo svojom pevnom objatí.
„Bež si dať sprchu,“ povedal a zastrčil jej neposlušné vlasy za ucho.
„Až po tréningu,“ odvetila hľadiac na hodiny zavesené nad dverami. Každú chvíľu začnú prichádzať jej ‘študenti‘.
„Dnes nebudeš mať tréning. Vlastne, myslím, že už vôbec nebudeš mať tréningy. Aspoň nie tu.“
„Prečo?“ zachmúrila sa.
„Dnes mi volal istý muž žiadajúci si ťa ako osobnú trénerku,“ podal jej malý papierik s adresou. Eliz prekvapene nadvihla čierne obočie, keď si prečítala adresu. „Podľa mňa by si tam mala ísť,“ bradou kývol smerom k papieriku.
„Za vyskúšanie nedám nič. Ale keď to nevyjde, chcem svoje tréningy späť!“ udrela mu päsťou do bicepsu a zasmiala sa.
 
P.S.: čo myslíte, kto si ju podľa vás žiada ako trénerku ? ;)

9 komentárov:

  1. Harry, Harry, Harry! Musí to byť Harry! ♥ Aaaaw, toto ej také úžasné, ja odpadnem! ♥ Milujem ťa a tvoje poviedky a všetko, čo napíšeš ♥ Teším teším na ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A čo keď to Harry nebude? :O :D ale čosi, žartujem, jasné že to bude on ;)
      ďakujeeeeeeeeeeeeeeem ♥ a ja zase milujem tvoje komentáre O:)

      Odstrániť
  2. To bude na 1000% Harry, ach ja sa tak teším, ako to bude medzi nimi iskriť <3 Máš talent dievča ! Neskutočne sa teším na pokračovanie ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super pusa, teším sa, že aj napriek tvojím predošlým vyjadreniam ma dnes čakala ďalšia časť :) úžasná časť, podotýkam :* simply love it :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anooo :3 super časť :) Inak nenahnevaj sa,ale budem ti otravovať život mojimi nezmyselnými komentármi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem O:) ale kdeže by si ma otravovala, práve naopak, ja budem len a len rada :))

      Odstrániť
  5. To bude Harold ;) aaaaaaw, jo. Idem citat ďalej čo sa stane :) .-Veronika

    OdpovedaťOdstrániť