Something more than Satisfaction .. ?


„Fuck!“ zanadávala a kopla do veľkej kopy snehu. Harry odvrátil svoj neprítomný pohľad od korčuľujúcich sa ľudí na mladé dievča, ktoré nenávistne kopalo do snehu a nadávalo čo jej dych stačil. Nedokázal z nej spustiť zrak aj keď nevedel prečo. Zaujala ho. Zaujala ho tak ako za posledné týždne ani len zúfale pokusy Louisa rozveseliť ho.
„I hate this shit!“ zvýšila hlas až sa niekoľko ľudí pohoršene otočilo a škaredo na ňu pozrelo. Harry odlepil svoje nohy od snehu, a síce sám nevedel prečo, no vydal sa k dievčaťu. Pristúpil k nej, naklonil hlavu a pozoroval ju. Dievča, keď si všimlo, že na ňu hľadí, prestala kopať do snehu a zahľadela sa na neho.
„Na čo čumíš?“
„Na teba,“ odvetil flegmaticky.
„Smiem vedieť prečo?“ opýtala sa a opäť kopla do hŕstky snehu.
„Neviem,“ odvetil úprimne a pokrčil plecami. „Nezájdeme na drink?“ opýtal sa znenazdajky.  Samého ho prekvapilo aká otázka z neho vyliezla. Dievčatina noha, ktorá sa chystala znova skončiť v hŕbe snehu akoby zamrzla vo vzduchu. Na jej tvári sa usadil neveriacky výraz a dolná sánka jej klesla.
„Čo si povedal?“ prižmúrila oči a čakala na odpoveď.
„Noo.. či nezájdeme na drink,“ zopakoval rozpačito.
„Si sa zbláznil? Občas mám síce samovražedné myšlienky, ale určite sa nechcem nechať zmasakrovať sa šialenými násťročnými fanúšičkami Harryho Stylesa,“ odvetila sarkasticky.
„Tak pôjdeme do môjho bytu a opiť sa môžeme aj tam.“
„Prečo máš pocit, že sa chcem opiť?“
„Očividne si veľmi na niekoho nahnevaná. A na hnev je najlepšie sa vyrozprávať. A človek najviac rozpráva keď je opitý.“
Dievča chvíľu mlčalo a zvažovalo ponuku. Nakoniec s prižmúrenými očami prikývlo.

„Inak ja som Tia,“ predstavila sa a odpila si z tequily.
„Ja sa predstavovať asi nemusím, že?“ lícom sa oprel o ruku, čo mu drasticky zdeformovalo polku tváre.
„Nie, nie,“ súhlasila, zasmiala sa a znova si odpila. Posledný pohárik do seba vhodila na ex a hlavu položila na stôl.
„Tak a čo chceš robiť s tým problémom?“ opýtal sa,  rovnako si položil hlavu na stôl a hľadel na ňu.
„Vieš čoo ?“
„No, neviem,“ priznal a pripito sa zachechtal. Obaja sa zároveň narovnali a pozreli na seba. V jednom okamihu, keď si hľadeli do očí, jemne sa dotkli svojich rúk, sa k sebe nahli a pobozkali.

Narazil s ňou o stenu, náruživo jej bozkával krk a počúval ako mu vzrušene vzdychala do ucha. Vyzliekol jej tričko, odhodil niekam do priestoru, rozopol podprsenku a do rúk vzal jej prsia. Perami prešiel z jej krku cez kľúčnu kosť až k bradavkám. Tia vzdychla, hlavou sa oprela o stenu a užívala si vzrušenie. Razom ho od seba odtiahla, vyzliekla mu tričko a rozopla nohavice. Šibalsky sa usmiala, kľakla si čo znamenalo, že mala Harryho rozkrok v úrovni tváre. Úsmev sa jej ešte väčšmi rozšíril, keď mu stiahla boxerky a pred ňou sa v plnej kráse a veľkosti objavil Harryho penis. Harry prerývane dýchal a čakal čo Tia urobí. Zobrala ho jemne do ruky, jazykom prešla po jeho dĺžke. Harrym prešiel obrovský prúd vzrušenia. Zaklonil hlavu a ruky si spojil za chrbtom keď ho začala Tia fajčiť.
Hodil ju na posteľ a stiahol z nej aj posledný kúsok oblečenia. Čipkované tangá hodil za seba. Vnútornú časť stehien jej zasypával jemnými bozkami, čo ju nesmierne vzrušovalo. Keď už bol iba pár centimetrov od jej klitorisu, vzrušenie ňou tak lomcovalo, až sa triasla. Akonáhle ju začal jazykom dráždiť, prstami krúžil okolo jej vlhkého miesta.
„Harry...“ vzdychla. Harry vzal pysky jej vagíny medzi pery a dráždil jej klitoris prstami. „Harry pleas... pleas...“ vzdychala a zmietala sa pod jeho dotykmi. „Pleas fuck me...“ šepkala. Harrymu to stačilo. Nadvihol sa a opäť jej začal bozkávať krk.
„Chceš to?“ pýtal sa vzrušene. „Chceš?“ Mlčky prikývla.
„Prosím,“ žobronila. Harold sa zasmial a roztiahol jej nohy. Na chvíľu zaváhal, no Tia ho ubezpečila, že berie tabletky.  Keď do nej vnikol obaja vzdychli slasťou. Spočiatku pomaly, po chvíli oveľa rýchlejšie prirážal a užíval si to. Obaja boli príliš opití na to, aby skúšali rôzne polohy, takže s misionárom boli obaja spokojní. Orgazmus pomaly prichádzal a vyvrcholil u oboch na raz. Vysilený si ľahol vedľa nej, tvárou otočený k nej. Chcel niečo povedať, mal chuť jej povedať svoje pocity, to čo tento akt v ňom vyvolalo. No než sa nazdal Tia spala. Pousmial sa, zatvoril oči a po pár minútach, stále s úsmevom na tvári, zaspal.

V hlave mu dunelo, išlo mu ju roztrhnúť od bolesti. Slnko prenikajúce cez okno mu svietilo priamo do tváre, čo ho vlastne aj zobudilo. Pomaly sa pozviechal z postele a ešte pomalšie prechádzal po byte. Zo včerajšieho večera mal len matné spomienky. Pamätal sa na dievča, s ktorým sa opil a následne vyspal. No ako sa volala, prečo bola u neho, o tom nemal ani potuchy. Načiahol sa po mobil a dúfal, že tam nájde uložené jej číslo. No okrem desiatich neprijatých hovor od Louisa, Nialla a Liama, nenašiel nič.
Vošiel do kúpeľne aby si opláchol tvár a vyčistil zuby. Zapálil svetlo v miestnosti a to, čo uvidel na zrkadle mu doplnilo stratené spomienky zo včerajška.
Ak si budeš chcieť zopakovať včerajšok, ozvi sa. Tia, 7943 87 19, xoxo,“ a veľké srdce napísané červeným rúžom. Usmial sa, vytočil číslo a čakal.
Ahoj Harry,“ začul hlas, ktorý ho okamžite vzrušil. „Voláš mi preto, čo si myslím?“ dievča v telefóne sa zasmialo.
„Vieš prísť do polhodiny?“ úsmev sa mu rozšíril a oči rozžiarili, keď počul kladnú odpoveď.


„Tia?“
„Áno?“ nadvihla sa na lakti a pozrela na neho. Harry sa díval na strop a nad niečím premýšľal. To ju trochu znepokojilo.
„Ja.. chcem ti niečo povedať..“
„Tak.. hovor,“ posadila sa, a do prikrývky zababušila svoje nahé telo.
„To.. čo sa medzi nami deje za posledný mesiac...“ hovoril neurčito s veľkými prestávkami. Tia mlčala a čakala. Zmocňovala sa jej panika, bála sa, že ich vzťah chce Harry ukončiť. Na začiatku bol pre ňu síce iba svetoznámi spevák, s ktorým spávala. No potom, ako ju začal brať na rôzne výlety a začali sa viac rozprávať ako len sexovať, pomaly ale isto k nemu začala pociťovať hlbší cit. „Ja.. chcel by som to posunúť na .. vyššiu úroveň...“ dokončil a neisto na ňu pozrel. Jej srdce začalo plesať a mala pocit, že jej vyletí z hrude. „Aký máš na to názor?“ opýtal sa veľmi potichu. Neodpovedala, naklonila sa a pobozkala ho.
„To mám brať ako súhlas?“ pohladil ju po líci. Tia prikývla a znova ho pobozkala.
„Ľúbim ťa,“ zašepkala sa s úsmevom. Harry, ktorý  po polroku útrap sa konečne usmial a odvetil : „Aj ja ťa ľúbim.“
Ležali vedľa seba, nohy prepletené, hlavy pri sebe. Užívali si ticho a vzájomné dotyky. 

8 komentárov:

  1. No tak ale Ivuuš.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ooooooooo ááááá :) juujky :) zlaté .. krásne :) dokonalé :) úžasne píšeš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aaa :D Je to fakt úžasné, akurát neviem prečo každý píše poviedky podobného typu s Harrym :DD Ale no viem.. :D Na začiatku ma to trošku prekvapilo, veľa vecí tohto typu som od teba nečítala, ale! Je to úplne dokonalé ako všetko z tvojho pera a ja môžem len chváliť, chváliť, chváliť!♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak mám byť úprimná, zvažovala som medzi takouto jednodielovkou buď s (perverzným) Haroldom alebo so Zaynom :D nakoniec som sa rozhodla pre Harryho :) ďakujem veľmi pekne, aj pre mňa to bolo niečo nové, nakoľko som niečo také ešte nepísala.. no nahovorila ma kamarátka, tak som povedala, že to skúsim :)
      ďakujem veľmi pekne ;-)

      Odstrániť
  4. čoraz viac ma dievča prekvapuješ, samozrejme ale v dobrom :D!
    Veľmi veľmi krásno dokonalá jednodielka!
    *Denisa*

    OdpovedaťOdstrániť